Vernieuwd bestuur N-VA Heuvelland

Op 19 april 2022

Drie jaar na de verkiezingen van 2019 werd het nieuwe afdelingsbestuur van N-VA Heuvelland samengesteld. Voor de komende 3 jaar verkozen de leden volgende bestuursleden :

Stefaan Herbout, partner van Sylvie Seys en ouder van 4 kinderen, professioneel werkzaam als anesthesist in Jan Yperman Ziekenhuis. Nu herverkozen als voorzitter N-VA Heuvelland. "Met positieve oppositie proberen wij als team de onderbuik van de Heuvellander te vertolken in de lokale politiek. Hebt u vragen of wens je iets te bespreken, ons team staat klaar voor u!" 

Miguel Thevelein : "Ik ben herkozen als ondervoorzitter van N-VA heuvelland.  Dit geeft me vertrouwen om me de komende jaren verder in te zetten voor de inwoners van Heuvelland.  De dorpskernvernieuwing van Dranouter en de bouw van de nieuwe voetbalaccomodatie in Nieuwkerke zullen in deze periode zeker de nodige aandacht krijgen."

Erika Rouseu, gehuwd met Geert Ghelein en mama van 3. "Beroepshalve ben ik reeds vele jaren onthaalouder. Binnen het N-VA bestuur ben ik ledenverantwoordelijke en zet ik me graag in waar het kan. Wil je graag lid worden of heb je vragen omtrent het lidmaatschap? Laat me dan zeker iets weten."

Ann Van Steertegem : "Ik ben Ann, 41 en 9 jaar samen met Jeroen. Reeds 20 jaar leerkracht Frans-geschiedenis in Wevelgem vanwaar ik ook afkomstig ben. Ik woon al 5 jaar in Heuvelland en ben hier helemaal tot rust gekomen. Graag zet ik mij in als secretaris want papieren zijn echt mijn ding."

Jeroen Fiey : "Ik ben Jeroen (39), al 6 jaar werkzaam bij N-VA Heuvelland. Ik ben werkzaam bij Aquafin, dagelijks zet ik mij in om het vuile water proper te maken. Ik heb een enorme interesse in live-muziek mixen en te zorgen voor een passende lichtshow, dit doe ik in mijn vrije tijd. Daarmee dat ik me bij N-VA graag inzet bij de organisatie, ik heb al het nodige materiaal om er iets moois van te maken. Samen met het team, geef ik er de komende 3 jaar graag een lap op."

Ivo Fonteyne, gehuwd met Marijke Haerdeman, gepensionneerd : "In de gemeenteraad wil ik mij volop inzetten om van Heuvelland een leefbare gemeenschap te maken. Luisteren naar de mensen en hun noden of verzuchtingen ter harte nemen vind ik uiterst belangrijk. Mijn belangrijkste thema's zijn Veiligheid, lokale economie en ecologie, landbouw, verenigingsleven,..."

Caroline Ryde uit Wulvergem "Ik ben alleenstaande mama van 3 dochters en werk als oppashulp bij I-Mens. Als gemeenteraadslid wil ik mij de komende jaren blijven inzetten voor de jeugd en de ouderen. Samen met het huidig bestuur zullen we onze stem laten horen!" 

Ward Dierickx : Huisarts, Gemeenteraadslid 2013-2019, OCMW-voorzitter 2013-2018, Schepen sociale zaken en senioren 2013-2018, N-VA Heuvelland voorzitter 2016-2018. Familiaal : 4 kinderen, 11 kleinkinderen. Sport: zeilen en fietsen

 

Contactgegevens van onze bestuursleden vindt u in de rubriek "WIE IS WIE"

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is