Versterking Lokaal afdelingsbestuur

Op 3 januari 2014

Greta Cuvelier, N-VA lid uit Loker en nummer 4 op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2012, heeft op 1 januari het huidige bestuur van N-VA Heuvelland vervoegd.

Greta, die zich tijdens de laatste gemeenteraadverkiezingen volop inzette voor N-VA Heuvelland, heeft sinds 1 januari 2014 het lokale bestuur van N-VA Heuvelland versterkt. Greta was al lid van het bestuur tot aan de verkiezingen in 2012. Tijdens de lokale bestuursverkiezingen in maart 2013 was ze geen kandidaat meer.

Voorzitter Geert Ingelbeen is verheugd met de komst van Greta. “Greta heeft zich tijdens de vorige campagne binnen N-VA Heuvelland bewezen dat ze haar mannetje kan staan. Ik ben dan ook zeer opgetogen dat ze haar vroeger engagement opnieuw kan opnemen en ons bestuur wezenlijk kan en zal versterken.”

Greta is woonachtig te Loker.  Professioneel is ze thuisverpleegkundige maar ook actief bij Ziekenzorg Loker en bij NESTOR. De in Heuvelland alsmaar groeiende groep senioren kan dus 100% op haar steun en aandacht rekenen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is